Over ons

Sjaak Verhoog
Ik ben Sjaak Verhoog, bedenker en beheerder van deze website.
Omdat er de laatste jaren steeds meer belangstelling is gekomen in sim racen leek het mij handig om een website op te zetten waar alle informatie is te vinden die van belang kan zijn om goed van start te gaan. Tevens moet er hier ook meer informatie gaan komen voor de sim racer die zijn ervaringen naar een hoger niveau wil tillen. We zijn bezig met grote bedrijven om voor onze leden mooie aanbiedingen te kunnen maken voor de aanschaf van hardware. Ik hoop dat je hier kan vinden wat je zoekt en als dat niet het geval is laat het ons weten via het forum. Alvast bedankt voor je bezoek!

Follow me on Twitch!

Nieuwe Medewerker
Vind je het leuk om artikelen te schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Stuur ons een bericht en wordt een content creator voor simraceworld.nl

Nieuwe Medewerker

Extra informatie

SimRaceWorld is een persoonlijk initiatief van een hobby sim racers.
Van jongs af aan doen we al computer race games en inmiddels is deze hobby redelijk uit de hand gelopen. We spelen iRacing, rFactor2, ACC en nog meer goede titels. Op deze website willen we met iedereen ervaringen delen omtrent games, sim-hardware, streaming diensten en alles wat ook maar te maken heeft met sim racen.

Sim racing is enorm aan het groeien omdat we tegenwoordig meer thuis zitten en ook omdat de hardware zoals rig’s en sim-wheels steeds toegankelijker worden in prijs waardoor voor iedereen wel iets passends te vinden is.

Kijk lekker rond hier en deel je ervaringen met de andere gebruikers van deze site. Zo kunnen we een interessante community bouwen met relevante informatie voor iedereen.

Omdat we dit project persoonlijk financieren zijn alle donaties erg welkom. Een donatie in de vorm van een link naar deze pagina op een andere pagina kan al een hoop doen om dit project te laten groeien en je kunt ons hier enorm mee helpen. Mocht je een donatie in de vorm van geld willen doen kan dit natuurlijk ook via de volgende link:  PayPal Donaties