Thrustmaster gaat op 23 juni met een nieuw stuur komen!

Na de introductie van de Fanatec CSL-DD direct drive kon Thrustmaster ook niet achterblijven.
De Fanatec Direct drive is zo scherp geprijst dat er weinig mensen meer voor een Thrustmaster Belt stuur zullen kiezen als ze voor een gelijke prijs een Fanatec Direct Drive kunnen krijgen.

MAAR!!

Thrustmaster hint al dagen lang op social media naar een nieuw stuur en nu hebben ze een reveil datum aangegeven met daarbij de info dat het om een nieuw stuur gaat.
Maar wordt dit net als Fanatec een Direct Drive stuur?

Wij denken van wel omdat Thrustmaster anders de plank volledig mis zal slaan en dat zullen ze bij Thrustmaster zelf ook wel weten.
Na de introductie van de loadcel pedalen kit maanden geleden zou een goedkoop direct drive stuur de Thrustmaster familie helemaal compleet maken.

We gaan dus de komende weken vol in spanning wachten tot Thrustmaster ons op 23 juni gaat verrassen.

 You may also like

One Response Comment

  • SjaakV  1 september 2021 at 6:32 am

    Helaas heeft Thrustmaster ons teleurgesteld met een nieuwe belt driven wheel base die voor bijzonder veel geld op de markt is gekomen. Hiermee slaan ze in onze ogen compleet de plank mis omdat ze hiermee nu ver achter liggen op de Fanatec CSL DD wheelbase.
    Er is recent wel een bericht gekomen dat Thrustmaster nog dit jaar met een Direct Drive wheelbase gaat komen maar of deze voor een net zo mooie prijs als de Fanatec CSL DD op de markt gaat komen is nog te betwijfelen.

    Beantwoorden

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.