De eerste, door Simraceworld.nl opgezette enduro was een groot succes. De 15e van oktober werd de 6H van Spa-Francorchamps verreden op iRacing. Dit event was opgedeeld in 2 categorieen. Voor rookies (tot 2.5K iRating) hadden we de GT3 classe ingericht en voor iedereen hoger dan 2.5K waren er een aantal GT4 auto’s beschikbaar.

Deze splitsing heeft voor mooi racen gezorgd. Omdat de minder ervaren en net iets minder snelle coureurs wel in de snelste auto’s van het veld reden waren er mooie inhaalacties de hele race door.

De actieve racecontrol die de volledige 6H aanwezig was heeft slechts 1x een 30 sec Stop & Go penalty uit hoeven delen voor een aanrijding die makkelijk voorkomen had kunnen worden. Iedereen deed zijn uiterste best om de sportiviteit hoog te houden.

Nogmaals willen we de prijswinnaars feliciteren! De winnende teams in de 2 klasses waren:

GT3:
1 – Really Slow Motion Racing (White)
2 –
TZN
3 –
Roaring Rays Team
4 –
Team Pzero
5 –
BeunHAAS

GT4:
1 – XBD Emiral Racing Green
2 – Project Dynamic Green
3 – Wave Italy Racing Team GT4 #1

Wegens de mooie woorden van alle teams na afloop en de feedback die we hebben ontvangen zijn we nu bezig met ons volgende Enduro project die we begin januari willen gaan doen.

De volgende race wordt een minder vanzelfsprekende auto en baan combinatie om het spannend te houden. We zullen hier binnenkort meer over laten weten en voor meer informatie ben je van harte welkom op onze snelgroeiende community op discord!

Join onze discord hier: Klik Hier!

You may also like

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.