Het is zover!

Fanatec is de eerste fabrikant die de Mid-Range markt gaat betreden met een direct drive wheelbase!
Ze hebben de nieuwe telg in het assortiment aangekondigd. De Fanatec DD direct drive wheelbase gaat in het 3e kwartaal van 2021 op de markt komen voor slechts €349,-

De Fanatec DD zal standaard een kracht hebben van 5Nm wat vergelijkbaar is met de CSL Elite die met zijn 6Nm zelfs nog iets krachtiger is. Dit is voor een direct drive wheel erg weinig maar zeker voldoende om een hele mooie race ervaring mee te beleven.

De Fanatec DD is zeer fraai vormgegeven en krijgt een zeer kleine behuizing in vergelijking met zijn grotere broers. Hier zijn een aantal afbeeldingen van de CSL DD.

Op de site van fanatec wordt verder niet heel veel meer informatie gegeven maar dit zal snel gaan volgen. Of deze direct drive wheelbase cross-platform gaat worden (hoogstwaarschijnlijk wel natuurlijk) en of er nog een CSW DD gaat komen is dus nog onbekend.

Er is wel bekend gemaakt dat de 5Nm vergroot kan worden naar 8Nm door waarschijnlijk een sterkere power unit maar de prijs van deze upgrade is nog onbekend. Of misschien is dit van Fanatec een kleine hint naar de CSW DD die ze misschien nog achter de hand hebben..

Voor meer informatie van Fanatec zelf kunt u een kijkje nemen op de site van Fanatec.

Klik hier voor de Fanatec CSL DD website:

FANATEC CSL DD

You may also like

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.