Nieuwe Loadcell pedalen van Asetek voor weinig geld!

 

De nieuwe Asetek Forte!

Ooit gehoord van Asetek? zoniet.. Asetek is een bedrijf dat zich al jaren bezighoud in de autosport en is sinds een tijdje ook betrokken geraakt in de wereld van sim racing.
Ze hebben al een geweldige pedalenset op de markt gebracht genaamd Invicta. Deze Invicta pedalenset is verkrijgbaar vanaf 849,- euro en dat klinkt niet voordelig maar de Invicta set is bizar mooi en degelijk en heeft een rempedaal die hydraulisch is. Dit is hetzelfde als in je real-life auto. Dit geeft een geweldig echt gevoel in het belangrijkste pedaal bij het sim-racen.

Nu komt Asetek binnenkort met een geweldige nieuwe pedalenset die werkt met een Loadcell censor in de rem (en dus niet hydraulisch is). Dit zorgt er voor dat de nieuwe pedalenset “Forte” een stuk betaalbaarder is.

Aangezien het uiterlijk van de Asetek Forte set bijna 1 op 1 is overgenomen van de grotere broer de Invicta’s zit het met deze nieuwe set helemaal goed qua bouw kwaliteit en uitstraling. Na de nodige vergelijkingen te hebben onderzocht blijkt ook de Loadcell bizar dicht in de buurt te komen van de hydraulische set en daarom is dit een geweldige pedalenset die je zeker is moet bekijken.

De nieuwe Asetek Forte komt op de markt voor 499,- euro en is nu te bestellen als pre-order!

Bekijk hier meer info!

Ga snel eens een kijkje nemen op de website van Asetek!

Naar de Website!

Asetek Forte

You may also like

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.